Kosenie trávy Púchov

Potrebujete pokosiť pozemok v Púchove a jeho okolí? Sme tu práve pre Vás! Ponúkame kompletné služby v oblasti kosenia záhrad, sadov, firemných areálov, okolia hotelov či chát! Vieme Vám prísť pokosiť pravidelne či jednorázovo! Disponujeme profesionálnou technikou s ktorou pokosiť Váš pozemok bude hračka!
Vieme kosiť formou mulčovania (najlacnejšia alternatíva) kedy ostáva tráva nadrobno rozsekaná na pozemku, rozsekaná tráva následne poslúži ako ekologické hnojivo a behom pár dní sa z pozemku prirodzene rozloží! Vieme Vám ponúknuť kosenie zo zberom a následným odvozom pokosenej trávy do kompostárne. Strmé pozemky kde sa technika nedostane kosíme krovinorezom. Neváhajte sa na nás obrátiť! 
Radi Vám vypracujeme nezáväznú cenovú ponuku, stačí nám zaslať pár fotografii pozemku a rozlohu!

Čo ponúkame?

Vieme Vám ponúknuť kosenie formou mulčovania (najlacnejšia alternatíva) kedy ostáva tráva nadrobno rozsekaná na pozemku, rozsekaná tráva následne poslúži ako ekologické hnojivo a behom pár dní sa z pozemku prirodzene rozloží!
Vieme Vám ponúknuť kosenie zo zberom trávy a následným odvozom trávy do kompostárne.
Strmé svahy kde sa technika nedostane vieme pokosiť profesionálnymi krovinorezmi.
Extra zarastené parcely vieme vyklčovať a nálety zoštiepkovať!
Ďalej Vám ponúkame: strihanie živých plotov, kompletnú starostlivosť o trávnik, odfrézovanie pňov, výrub stromov, štiepkovanie konárov či zimnú údržbu areálu.
Pokiaľ máte zarastený pozemok ktorému chcete znova vdýchnuť čaro neváhajte nás kontaktovať!
Radi Vám pozemok pokosíme, vyčistíme, fotky našich prác: Kosenie a mulčovanie
Čo budeme potrebovať na predbežnú bezplatnú cenovú ponuku? Stačí nám poslať fotku pozemku, záhrady, miesto kde sa pozemok nachádza, o koľko m2 sa jedná.

Neváhajte nás kontaktovať! Tešíme sa na spoluprácu.
Tel: 0911 911 081 
E-mail: mail@ktn.sk

Zdielajte na